top of page

Ik ben Cathelijne. In 2002 kwam ik voor het eerst in Ierland en was op slag verliefd. De prachtige natuur, de rijke geschiedenis en de gezellige cultuur zorgden ervoor dat ik keer op keer terugkwam. In 2015 besloot ik het avontuur aan te gaan en naar Ierland te verhuizen. Ik vestigde mij vlak onder Dublin in de Wicklow Mountains. Zo ervaar ik het beste van twee werelden: de prachtige natuur én de gezelligheid van de Ierse hoofdstad.

Om mijn liefde voor Ierland met anderen te delen, heb ik het bedrijf Witty Walks opgericht. Als (stads)gids neem ik Nederlandstalige toeristen mee op wandelingen door Dublin en Wicklow. Ik ben officieel gecertificeerd als gids door Failte Ireland, de nationale toerismeautoriteit van Ierland.

Een hobby van mij is schrijven. In het voorjaar van 2020 kwam een grote droom uit toen mijn eerste boek werd gepubliceerd. In 'Ierland - De Ultieme Roadtrip' maak ik een verhalende reis door Ierland. Ik neem de lezer in vier routes het hele eiland mee rond, inclusief Noord-Ierland. Onderweg deel ik een groot aantal interessante feiten en de mooiste bezienswaardigheden van Ierland. Zowel beroemde trekpleisters als verborgen pareltjes die niet snel te vinden zijn.

_DBS2922.jpg
bottom of page